It takes a village to raise a mom

Zwanger, Kind & Werk: De Ultieme Community voor Werkende Moeders (to be)

Zet jezelf in de wereld als aanstaande of nieuwe moeder met een baan! 

Wil jij hier meer over weten en een te gekke aanbieding ontvangen in jouw mail? Laat dan hieronder jouw e-mailadres achter!

  • Verzameling van waardevolle informatie over zwangerschap en werk, slechts een klik verwijderd!
  • Masterclasses en Q&As om de unieke uitdagingen en problemen van werkende moeders aan te pakken.
  • Een krachtige ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde moeders omvat alle niveaus van het moederschap, inclusief zwangerschap en opvoeding.
  • Partnerships met ervaringsdeskundigen en professionals, waaronder juristen, slaapexperts, borstvoedingsexperts, HR-professionals en meer.
  • Exclusieve digitale e-books “Zwangerschap en Werk” en “Back to Work” om je te begeleiden tijdens de belangrijkste uitdagingen van het moederschap.
Als je je aanmeldt voor de laatste acties ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

It takes a village to raise a mom

Je hoeft het niet alleen te doen. Misschien heb je een partner, een sociaal vangnet, vrienden en familie. Misschien voel je al een liefdevolle connectie met dat groeiende kindje in jouw buik of het kindje dat al is geboren? Dat is toch al zo fijn hè? 

Toch kan het moederschap en de zwangerschap soms wel alleen voelen. 

Zeker als je een werkende mama bent! Althans, ik heb in mijn 3 zwangerschappen en het moederschap mij soms best alleen gevoeld. Tijdens het hoog houden van alle ballen met slaapgebrek, tijdens het kolven bijvoorbeeld op mijn werk, in het maken van keuzes in het werk of thuis, toen ik werd geconfronteerd met zwangerschapsdiscriminatie maar het niet herkende of in mijn eigen gedachten omdat ik vond dat ik weer eens op alle vlakke te kort schoot…

Ik gun alle vrouwen een liefdevolle verbinding met zichzelf in deze periode. Waar ze gevoed worden met kennis, kunde en kracht!

Jij ontvangt een mail hoe jij in kunt stappen!