COMMUNITY PAGINA

Welkom! Op deze pagina vind je:

Community PAGINA

Welkom, op deze pagina vind je:

UPDATES

 • Update 18 April: Er staan weer prachtige masterclasses klaar! Kijk ze vooral terug.
 • Update 18 April: Maandag 22 april om 9:00 uur is er een moment om elkaar online te ontmoeten en om mij al je vragen te stellen. Heb je geen vraag? Je mag altijd virtueel langskomen. Misschien doe ik wel en mooie begeleide meditatie om je week mee te beginnen!
 • Update 18 April: De virtuele ontmoeting van 25 april vervalt. Dit kan 22 april. 
 • Update 18 April: Tijdens de zomervakantie 15 juli – 25 augustus zijn er geen masterclasses. Er zal 1 x een vragenmoment zijn. Die volgt nog. 
 • Update 11 April: Check de Masterclass omgeving voor de replay van de laatste Masterclass! Gekeken en wil je gebruik maken van de korting voor het groepsprogramma? Volg dan deze link.
 • Update 11 April: Er is weer een nieuw ‘vraag de coach’ moment gepland.
 • Update 29 maart: De webinar van April is gepland. Dit keer het thema ‘Ouderboodschappen’. Lees hier meer en schrijf je even in als je erbij wilt zijn. Er is beperkt plek om live aanwezig te zijn omdat ik het een veilige en kleine online bijeenkomst wil laten zijn. Community leden krijgen voorrang.
 • Update van 15 maart: Janneke van little beginnings heeft een E-boek klaar staan over Postpartum depletie. Dit is iets dat vaker voorkomt dan gedacht en is nog een onbekend onderwerp voor velen. In juli wordt er een masterclass gegeven in de Community over dit onderwerp. De link naar naar E-boek vind je bij het item E-boeken op jouw profielpagina.
34
3

Vragenuurtje Community

Maandag 22 april om 9:00 uur is er een vragenmoment met de coach en een online onmoetmoment. Stel al je vragen die je hebt aan mij! https://us06web.zoom.us/j/85452210438

Webinar: Ontdek de Kracht van Ouderboodschappen

 • Is fouten maken voor jou geen optie en falen al helemaal niet?
 • Denk jij altijd eerst aan jezelf of eerst aan de ander?
 • Ken jij het gevoel ‘shit ik heb niks kunnen doen vandaag’, zelfs na een drukke dag waarin je van alles hebt gedaan?
 • Herken jij een opgejaagd gevoel en dat je altijd haast hebt?

Deze gevoelens en gedachten hebben vaak diepere wortels dan we denken en komen vaak voort uit boodschappen die we als kind hebben ontvangen.

Als ouder ben ik me hier maar al te bewust van. Ik merk mezelf vaak op met zinnen als: “Kom op jongens, we komen te laat. Hup hup, even snel. Nog 5 minuten. we hebben geen tijd meer, kom op.”

Dit soort boodschappen kunnen bijdragen aan een gevoel van opgejaagdheid dat zich kan blijven manifesteren, zelfs tot ver in ons volwassen leven.

Door bewustwording van deze patronen kunnen we beginnen te begrijpen waarom we soms tegen bepaalde obstakels aanlopen.

Wil je hier meer over weten?

Kijk dan de webinar terug in de Masterclass omgeving of neem live deel , waar we dieper ingaan op ouderlijke boodschappen en hoe deze ons leven beïnvloeden. En vooral, hoe we dit niet meegeven aan onze kinderen.

In mei wisselen de onderwerpen. Er komt een Replay in de Community