Ze lijken zo OK op het oog.

Als je ze beter leert kennen dan merk je toch dat er iets mis is. Ik ken er zat hoor. Joh ik heb er zelfs meerdere in de familie zitten! En mijn buurman is er ook één. 

Begrijp me niet verkeerd hè, sommige zijn echt ok. Dat de meeste serieuze gebreken vertonen kan je ze ook helemaal niet kwalijk nemen. De maatschappij heeft ze zo gemaakt en ze worden nou ook niet echt goed ondersteund in het verbeteren van hun nare gedachten.

Ze lijken zo OK op het oog

Als je ze beter leert kennen dan merk je toch dat er iets mis is. Ik ken er zat hoor. Joh ik heb er zelfs meerdere in de familie zitten! En mijn buurman is er ook één. 

Begrijp me niet verkeerd hè, sommige zijn echt ok. Dat de meeste serieuze gebreken vertonen kan je ze ook helemaal niet kwalijk nemen. De maatschappij heeft ze zo gemaakt en ze worden nou ook niet echt goed ondersteund in het verbeteren van hun nare gedachten.

De (heteroseksuele) man van middelbare leeftijd. ​

He gadver ik heb het gezegd. De 7 vinkjes man, en ook een hele boel van deze exemplaren zonder alle vinkjes. De man die zijn eigen #bias niet aan durft te kijken en als het over vrouwen gaat en regelmatig gedachten heeft als: 

Denken ze dit echt? Ja. En jij ook!​

Als je heel eerlijk bent. Vind jij het dan soms ook gedoe met zwangere #medewerkers of jonge ouders? Zelfs als je zelf #ouder of #moeder bent? Dit geldt dus niet voor alleen die heteroseksuele man van middelbare leeftijd in de directie, maar ook voor jou als collega of als vrouwelijk leider.

Wij zitten vol met overtuigingen waardoor wij KEIHARD zijn richting onszelf en andere jonge ouders.

Misschien denk je, dat doe ik niet? Ok fair enough, misschien niet actief. Je hoeft je niet actief negatief uit te spreken of te oordelen. Maar doordat je gedrag en uitspraken niet corrigeert van anderen of meelacht met die harde grap over een jonge vrouw op de werkvloer, voed jij een ongezonde cultuur.

Wat kan je eraan doen?​

Gelukkig een hoop!

Dit zijn de eerste stappen die jij kan zetten in het tegengaan van #discriminatie op de werkvloer en kiezen voor #inclusiviteit

#zwangerschap #ouderschap #gelijkheid #gelijkekansen #arbeidsmarkt #topvrouw #werkgever #inclusief #diversiteit #emancipatie #directie #mannen #vrouwen #kinderen #borstvoeding #rechten #zwangerschapsdiscriminatie

Nieuwsgierig hoe jij hier met jouw bedrijf of MT mee aan de slag kan?

Met Mom Mom kom ik op voor het belang van zwangere vrouwen op de werkvloer.

Werkgevers mogen meer investeren in hun zwangere medewerkers zodat ze gezond en gelukkig hun verlof in gaan en weer duurzaam opbouwen. Het is zo belangrijk dat jonge ouders zich van toegevoegde waarde voelen, geen schuld richting werk of collega’s ervaren en met plezier en vertrouwen (weer) aan het werk gaan. Investeer in zwangeren medewerkers en jonge ouders, zo investeer je in de toekomst van je bedrijf.

Bekijk het aanbod of neem hieronder contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *