Lees mee met veelgestelde vragen

Zit jouw vraag of antwoord er niet bij? Neem onderaan deze pagina contact met mij op en dan kijken we er samen naar. 

Wij hebben al een vitaliteitsprogramma, is er overlap?

De cursussen en trajecten zijn zo specifiek toegespitst op de doelgroep van zwangeren en pasgevallen moeders, daar is geen enkel programma mee vergelijkbaar. Vrouwen in deze fase maken zitten in een unieke transitie in hun leven. Zijn verdienen gerichte en specifieke aandacht voor de uitdagingen die zij tegenkomen. Er is dus geen overlap. Het 1:1 traject wordt vaak ingezet ter ondersteuning van bijvoorbeeld een re-integratietraject. 

Hoeveel cursisten kan Mom Moon begeleiden.

Vanwege de groepscoaching is de cursus Zwangerschap en Werk voor elke zwangere vrouw die zich aanmeld planbaar. Nederland en wereldwijd. De groepen zijn maximaal 10 per groep en worden op verschillende momenten gegeven. Er is altijd achtervang om de cursus te begeleiden in geval van ziekte of onoverkomelijkheden. 

Is er ook ruimte voor 1:1 begeleiding bij de cursus ?

Ik geloof sterk in de meerwaarde van een groep. Toch geven sommige vrouwen de voorkeur aan 1:1. Dat kan! In plaats van 6 groepsessies is er dan 3 x een 45 minuten coaching. 

Past mijn medewerker wel bij de doelgroep van de cursus?

Het mooie aan de cursus Zwangerschap & Werk is dat elke zwangere vrouw die een connectie hiermee voelt kan deelnemen. Uit verschillende hoeken en achtergronden nemen vrouwen deel. Bijvoorbeeld accountant, callcenter medewerker, manager bij de overheid, basisschooljuf of arts in opleiding. Iedereen is welkom? 

Waarom betaald de werkgever sommige trajecten?

Een werkgever heeft veel baat bij een medewerker die regie neemt op haar vitaliteit. Zij investeert jouw tijd en aandacht om de werk-zwangerschap-moederschap balans zo optimaal mogelijk te krijgen. De werkgever krijgt daar een vitale, gelukkige en beter inzetbare medewerker voor terug. Daarmee ontneemt de zwangere medewerker de leidinggevende ook werk doordat ZIJ regie neemt. Hier mag een werkgever in investeren. 

Zijn de producten van Mom Moon ook in het Engels?

De 1:1 trajecten zijn er zowel in het Nederlands als het Engels. Vanaf  Q1 2024 is de cursus Zwangerschap & Werk ook beschikbaar in het Engels.