Gun jezelf rust en regie tijdens Zwangerschap & Werk

Het is begrijpelijk dat de combinatie van zwangerschap en werk soms een uitdaging vormt. 

Stel je voor dat je deze fase kunt omarmen met meer rust, meer ontspanning en de mogelijkheid om helder je behoeften te communiceren.

Gun jezelf rust en regie tijdens Zwangerschap & Werk

Het is begrijpelijk dat de combinatie van zwangerschap en werk soms een uitdaging vormt. 

Stel je voor dat je deze fase kunt omarmen met meer rust, meer ontspanning en de mogelijkheid om helder je behoeften te communiceren.

Heb jij behoeften aan overzicht en rust? 

Je wordt soms overvallen door schuldgevoelens omdat je het idee hebt dat je tekortschiet. Op je werk. Thuis. Je sociale leven misschien? En dan ook nog jezelf en de baby in je buik waar je voor moet zorgen? 

 • Wat zijn eigenlijk jouw behoeften en sta je daar wel bij stil?
 • Heb je al nagedacht over hoe je je werk gaat overdragen, of zie je dat over een tijdje wel? 
 • Zie je een berg werk op je af komen en benauwd dit je?
 • Hoe ga jij je werk weer opbouwen na je verlof?
 • Je hebt een hoop rechten als werkende zwangere, ken je die? 

Wat een hoop vragen. Het is ok als je de antwoorden niet hebt. Maar…

Zou het niet fijn zijn wat meer rust en vertrouwen te ervaren? 

 • Dat je de regie hebt over de periode tot aan je verlof? Zodat je energie overhoudt in de periode erna.
 • Gun jij jezelf dat je op een rustige en mooie manier jouw blik naar binnen mag keren. Dat je een rustige overgang hebt van werk naar verlof en je langzaam in de bubbel mag zakken van de aanstaande bevalling.
 • Dat je met energie en ontspanning deze nieuwe fase tegemoet kunt gaan?
 • Het zou misschien best fijn zijn goed te voelen waar je behoeften aan hebt en in gesprek met je werkgever aan te geven wat jij nodig hebt de komende periode.
 • En hoe professioneel zou het zijn om goed georganiseerd werk over te dragen in plaats van met je tong op je knieën tot het bittere eind door te rennen. 
 • Dat zou lekker zijn toch!?

Kies voor het 'Zwangerschap & Werk' programma

Dit traject is voor werkende vrouwen die nog niet zijn bevallen en zichzelf rust en vertrouwen gunnen in deze zwangerschap en het aanstaande moederschap. 

Al bevallen? Dan is er het Back to Work programma voor jou.

"Echt een aanrader voor alle aanstaande moeders, of het nou je eerste kindje is, of je al meerdere zwangerschappen hebt meegemaakt.."

Jij leert

Waar bestaat het traject uit? 

Wat kan ik verwachten?

Het kennismakingsgesprek

We beginnen altijd vrijblijvend met een kennismakingsgesprek. Het kan zijn dat je zelf bij mij bent uitgekomen of dat je werkgever je naar mij heeft verwezen. We (video)bellen even zodat jij je vragen kan stellen en ik een beter beeld krijg van de situatie. Ik vertel je meer over het traject en hoe de sessies eruit zien. Dan bepalen we samen of dit traject passend is voor jou. 

We maken tijdens de kennismaking een afspraak voor de eerste coaching(s) en de eerste live sessie. Of de eerste sessie een coaching of Live sessie is verschilt per persoon.

Coachings

Tijdens de eerste coaching zoomen we uit om alle sessies in het juiste perspectief te plaatsen. Als er eerst een live sessie is geweest nemen we de bevindingen hieruit mee. We kijken samen naar waar de behoefte vandaan komt om deze sessies aan te gaan. 

Daarbij is er aandacht voor verschillende onderwerpen zoals mogelijk ervaringen uit de (vorige) zwangerschap en verlof, patronen die zich vaak herhalen en je al (deels) herkent. Maar ook spanning of onrust die je ervaart rondom werk/carrière, verlof en het moederschap. In de eerste coaching maken we een plan voor de komende tijd en bepalen we acties die jou op dat moment verder helpen.

Live sessies​

Deze sessies vinden plaats bij Mom Moon. We zorgen dat jij in een veilige omgeving bent. Als je door jouw zwangerschap niet mobiel bent of liever niet de weg op gaat kan ik ook naar jou komen.  Jij hoeft tijdens de sessie niets te toen behalve liggen en je ogen te sluiten. Ik begeleid je met meditatie-, hypnose- en ontspanningstechnieken, mijn stem en affirmaties.

Tijdens deze live sessies werken we aan verschillende onderdelen:

 • Het loslaten van overtuigen
 • Het voelen van jouw behoeften
 • Bekrachtiging van wie jij bent en wat jij nodig hebt
 • Contact met je lichaam en de baby
 • De inhoud van de sessie is deels afhankelijk van de fase van de zwangerschap