Start met rust en regie als werkende moeder.

Hoe wil jij je voelen als werkende moeder?

Het is niet gek dat de terugkeer naar werk of de combinatie met het moederschap soms best lastig is.

Start met rust en regie als werkende moeder.

Hoe wil jij je voelen als werkende moeder?

Het is niet gek dat de terugkeer naar werk in combinatie met moederschap soms lastig is.

Het is de kunst jezelf opnieuw uit te vinden als werkende moeder.

Je wordt soms overvallen door schuldgevoelens omdat je het idee hebt dat je tekortschiet. Op je werk. Thuis. Je sociale leven misschien? En dan ook nog jezelf en de kind(eren) waar je voor moet zorgen? 

 • Wat zijn eigenlijk jouw behoeften en sta je daar wel bij stil?
 • Heb je al nagedacht over hoe jij jezelf ziet als werkende moeder?
 • Hoe ziet de ideale combinatie van werk en moederschap er voor jou uit?
 • Denk je soms wel eens dat het moederschap je tegenhoudt in je carrière?
 • Hoe ga jij je werk weer opbouwen na je verlof?
 • Heb jij bewust stilgestaan bij de bevalling en de kraamtijd om dit een plek te geven?

Wat een hoop vragen. Het is ok als je de antwoorden niet hebt. Maar…

Zou het niet fijn zijn wat meer vertrouwen te ervaren? 

 • Dat je de regie hebt over de periode dat jij weer aan het werk gaat of bent als werkende mama?
 • Gun jij jezelf dat je op een rustige en mooie manier jouw blik weer naar buiten mag keren. Dat je de bevalling en periode erna met liefde kan bekijken en jij jezelf tijd gunt te wennen aan de nieuwe situatie. 
 • Dat je met energie en ontspanning deze nieuwe fase tegemoet kunt gaan?
 • Het zou misschien prettig zijn om duidelijk te voelen waar je behoeften liggen en openlijk met je werkgever te bespreken wat jij nodig hebt in de komende periode.
 • Hoe professioneel zou het zijn om je werk op een georganiseerde manier in te richten zodat je de dingen met energie aan doen, in plaats van uitgeput door te blijven rennen tot het uiterste?
 • Dat klinkt toch als een verademing?

Kies voor het Back to Work programma

Dit programma is voor moeders die nog in hun zwangerschapsverlof zitten of al weer een tijdje aan het werk zijn. Ben je nog zwanger en ga je nog met verlof? Misschien past het programma Zwangerschap & Werk dan beter.

"Het traject bij Mom Moon heeft mij nieuwe inzichten gegeven zodat ik mijn werk goed kon afronden, en niet en koste van alles met name mezelf en de baby."

Jij leert

Waar bestaat het traject uit? 

Wat kan ik verwachten?

Het kennismakingsgesprek

We beginnen altijd vrijblijvend met een kennismakingsgesprek. Het kan zijn dat je zelf bij mij bent uitgekomen of dat je werkgever je naar mij heeft verwezen. We (video)bellen even zodat jij je vragen kan stellen en ik een beter beeld krijg van de situatie. Ik vertel je meer over het traject en hoe de sessies eruit zien. Dan bepalen we samen of dit traject passend is voor jou. 

We maken tijdens de kennismaking een afspraak voor de eerste coaching(s) en de eerste live sessie. Of de eerste sessie een coaching of Live sessie is verschilt per persoon.

Coachings

Tijdens de eerste coaching zoomen we uit om alle sessies in het juiste perspectief te plaatsen. Als er eerst een live sessie is geweest nemen we de bevindingen hieruit mee. We kijken samen naar waar de behoefte vandaan komt om deze sessies aan te gaan. Daarbij is er aandacht voor verschillende onderwerpen zoals mogelijk ervaringen uit de (vorige) zwangerschap en verlof, patronen die zich vaak herhalen en je al (deels) herkent. Maar ook spanning of onrust die je ervaart rondom werk/carrière, verlof en het moederschap. In de eerste coaching maken we een plan voor de komende tijd en bepalen we acties die jou op dat moment verder helpen.

Live sessies​

Deze sessies vinden plaats bij Mom Moon. We zorgen dat jij in een veilige omgeving bent. Jij hoeft hier verder niets voor te toen behalve liggen en je ogen te sluiten. Ik begeleid je met meditatie-, hypnose- en ontspanningstechnieken, mijn stem en affirmaties.

Tijdens deze live sessies werken we aan verschillende onderdelen:

 • Het loslaten van overtuigen
 • Het voelen van jouw behoeften
 • Bekrachtiging van wie jij bent en wat jij nodig hebt
 • Contact met je lichaam
 • De inhoud van de sessie is deels afhankelijk van de fase van de postpartum periode