Lees mee met veelgestelde vragen

Zit jouw vraag of antwoord er niet bij? Neem onderaan deze pagina contact met mij op en dan kijken we er samen naar. 

Ik wil graag deelnemen aan de cursus, kan het ook 1:1 ?

Ik geloof sterk in de meerwaarde van een groep. Toch geven sommige vrouwen de voorkeur aan 1:1. Dat kan! In plaats van 6 groepsessies is er dan 3 x een 45 minuten coaching. 

Pas ik met mijn beroep wel in de groep?

Het mooie aan de cursus Zwangerschap & Werk is dat elke zwangere vrouw die een connectie hiermee voelt kan deelnemen. Uit verschillende hoeken en achtergronden nemen vrouwen deel. Bijvoorbeeld accountant, callcenter medewerker, manager bij de overheid, basisschooljuf of arts in opleiding. Iedereen is welkom? 

Waarom betaald de werkgever sommige trajecten?

De werkgever heeft veel baat bij een medewerker die regie neemt op haar vitaliteit. Jij investeert jouw tijd en aandacht om de werk-zwangerschap-moederschap balans zo optimaal mogelijk te krijgen. Jouw werkgever krijgt daar een vitale, gelukkige en beter inzetbare medewerker voor terug. Daarmee ontneem jij jouw leidinggevende ook werk doordat JIJ regie neemt. Hier mag een werkgever in investeren. 

Hoe zorg ik ervoor dat mijn werkgever betaald?

Wees open en eerlijk waarom jij graag de begeleiding wilt die je vraagt. Vanuit goed werkgeverschap staat bijna elke werkgever ervoor open om de cursus of het traject te vergoeden. Verwijs jouw werkgever naar de pagina voor werkgevers of vraag mij even contact op te nemen. Dat doe ik graag. 

Ik wil graag deelnemen aan de cursus maar ik weet nog niet of mijn werkgever betaald?

Plan even een kennismaking in. Dit is vrijblijvend en dan bespreken we jouw situatie. Meestal laat ik vrouwen alvast deelnemen omdat zij op dat moment een hulpvraag hebben. Ik ga er vanuit dat de rekening wordt opgepakt door de werkgever. Zo niet, dan neem ik het financieel risico en betaal jij wat jij het waar vond. 

Ik wil graag deelnemen en ik betaal het zelf, kan ik in termijnen betalen?

Zeker. Neem even contact met mij op.