Een blik naar binnen

Lees dan verder

Tijdens een transformatieve sessie ga jij heel diep in ontspanning. Door middel van geleide meditatie, hypnotische technieken en geur kom jij in een diepe ontspanning, een soort trance.

Dat klinkt misschien spannend, maar er kan niks in deze staat gebeuren waar jij niet voor open of achter staat.

Dat wat wil ontstaan, ontstaat.

Een blik naar binnen

Lees dan verder…

Tijdens een transformatieve sessie ga jij heel diep in ontspanning. Door middel van geleide meditatie, hypnotische technieken en geur kom jij in een diepe ontspanning, een soort trance. 

Dat klinkt misschien spannend maar er kan niks in deze staat gebeuren waar jij niet voor open of achter staat. 

Dat wat wil ontstaan, ontstaat.

Het baarmoeder-, bekken- en buikgebied is het centrum van de vrouw

De baarmoeder. De oorsprong van creatie. Het bekkengebied is ook het gebied waar vrouwen veel vasthouden. Doordat je spanning of emotie vasthoudt in dit gebied, zonder dat je daar misschien erg in hebt, blijft energie vastzitten. Dit kan door van alles komen. Een vorige bevalling, negatieve ervaringen, oordelen, onveiligheid, etc.

Door die vastzittende energie kan je worden weerhouden om het leven optimaal te leven of ervaar je mogelijk problemen. Dat kan zowel fysiek als mentaal zijn.

In deze sessie laten we de energie weer stromen zodat jij vrijer en meer ontspannen de deur uit gaat. Door een combinatie van een bodyscan, geleide meditatie en hypnose bereik jij de optimale staat om vervelende overtuigingen los te laten en helpende gedachten ruimte te geven. 

Deze sessie kan op elk gewenst moment voor, tijdens of na de zwangerschap plaatsvinden met uitzondering van het eerste trimester.

Wie ben jij?

Pre-conceptie, voor de zwangerschap

Het baarmoeder-, bekken- en buikgebied houdt veel vasthoudt. Dit kan gaan om oude onverwerkte emoties, trauma’s of ervaring met onveilige situaties. Ook fysiek herinneringen kunnen hier opgeslagen zijn. Denk aan medische ingrepen bij dit gebied of seksuele ervaringen. Soms is het bekend, soms is het onbekend. 

In dit geval kan het helpend zijn voor de conceptie met deze energie te werken. En jij nodigt (als jij dat wil) het kindje uit dat je zo graag in jouw baarmoeder wilt ontvangen.

Wanneer is deze sessie voor mij?

Prepartum, tijdens de zwangerschap

Deze sessie vindt plaats als je nog zwanger bent. Er zijn veel redenen waarom deze sessie helpend is tijdens de zwangerschap. Ook tijdens deze sessie onderzoeken we of er dingen losgelaten mogen worden.

We kijken of er oude stukken, pijn of trauma zit. Je werkt met je eigen energie, jouw eigen patronen en overtuigingen. In deze sessie creëren we een sterkere connectie met jouw lijf en kindje richting de bevalling. 

We kijken eerst samen even terug op de zwangerschap en gaan in gesprek over waar jij behoefte aan hebt. Zodat de weken tot aan de bevalling ook echt de weken worden voor jou en jouw kindje. Tijdens een diepe ontspanning laten we los wat jou niet meer dient en bereiden we je voor op de aanstaande bevalling. Het moment dat jij jouw kindje op de wereld mag zetten.
 

Wanneer is deze sessie voor mij?

Postpartum, na de zwangerschap

Een zwangerschap of bevalling is een impactvolle gebeurtenis. Net als de kraamtijd waar je in sneltrein vaart een transitie doormaakt. Tijdens deze sessie mag je ten volste voelen wat dit teweeg heeft gebracht. 

Dit kan een bekrachtiging zijn van positieve emoties die je voelde of kracht die je ervaarde. Het kan ook goed zijn dat het best een heftige periode voor je is geweest. Een roze wolk is niet vanzelfsprekend. Het kan soms best zwaar zijn. Door hierbij stil te staan doe je recht aan jouw gevoel en de emoties die je hebt ervaren. Dan komt er beweging en heling.

Wanneer is deze sessie voor mij?

Losse Sessie

 • Voorbereiding gesprek 30 min
 • 120 minuten live *
 • Sessie persoonlijk afgestemd op jou
 • € 247,- inclusief BTW**

Sessie inclusief cursus

 • Inclusief alles van een losse sessie
 • Toegang cursus ‘Positieve Geboorte Mindset’
 • Beschikbaar per 16 juni
 • € 297,- inclusief BTW* 

Pre- en Postpartum

 • Alles van 2 x livesessie 
 • Toegang cursus ‘Positieve Geboorte Mindset’
 • Beschikbaar per 16 juni
 • € 497,- incl BTW (€100,- korting)

* Sessies in praktijkruimte Mom Moon in Driebergen. Op verzoek bij klant (toeslag €50,- tot 30 min, )

** Op de prijzen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Prijzen zijn exclusief BTW tenzij anders aangegeven. Reiskosten € 0,31 ct per km buiten vestigingsplaats Mom Moon. Toeslag €75,- bij reistijd langer dan 45 minuten enkele reis. > 45 minuten in overleg.

Neem telefonisch contact met mij op 06-46 31 48 01

Of plan een afspraak: